Expozitie de tehnologie pentru industria textila din Europa de Sud-Est
Nu vizualizati acest newsletter? Apasati aici!.
TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
Pentru prima data dupa 10 ani, Romania gazduieste un targ de textile care prezinta tehnologii de ultima ora in domeniul croitoriei, broderiei, al prelucrarii textilelor, dar si inovatii in domeniul tiparului digital.

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW reuneste, inca de la prima editie, liderii din industria textila, inclusiv pe cei mai importanti producatori de echipamente pentru industria printului pe textile, printre care Brother, Barudan, Blue Cherry, Canon, Dürkopp Adler, Gütermann, HP, Juki, Kufner, Parker, Pegasus, Pfaff, Ricoma, Roland, Siser, Tajima, Texco, YKK.

Toata industria textila din Romania vine la Textile Technology Show.

Vino si tu!


Suntem organizatorul celor mai mari targuri si expozitii de business din Romania si punem accent pe dorintele si nevoile clientilor nostri intr-atat de mult incat sa concepem evenimente tailor-made de inalta clasa pentru orice nisa.

Stim cat de important este sa fiti la curent cu tot ceea ce se intampla in domeniul imprimarii. Stim ca vreti sa fiti parte dintr-o comunitate de lideri care descopera tendintele pietei si inovatiile direct de la sursa. Si stim ca un business de calitate are nevoie de furnizori pe masura.

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
Contacteaza echipa pentru o oferta completa:
Anne Istrate
Director Proiect
0722.649.945
anne.istrate@euroexpo.ro
Teodora Musat
Organizator
0729.158.805
teodora.musat@euroexpo.ro

Parteneri TEXTILE TECHNOLOGY SHOW

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.