Expozitie de tehnologie pentru industria textila din Europa de Sud-Est
Nu vizualizati acest newsletter? Apasati aici!.
TEXTILE TECHNOLOGY SHOW

Pasmanterie by KUFNER la
TEXTILE TECHNOLOGY SHOW

KUFNER ROMANIA, importator si distribuitor articole de pasmanterie, participa la prima editie Textile Technology Show, expozitia de tehnologie pentru industria textila din Europa de Sud-Est.

Pe langa o gama larga de articole marca KUFNER pe care le puteti vedea in standul propriu - nasturi, capse, fermoare, aplicatii si insertii pe textile, intarituri si benzi pentru imbracaminte, tesaturi pentru industria mobilei, alte accesorii, compania va prezenta si colectii cu articole sustenabile pentru viitor, realizate 100% din materiale naturale sau reciclate.

Din seria inovatiilor expuse la targ, va retinem atentia asupra intariturilor cu incalzire de tip THS (technical heating system) pentru textile, un sistem revolutionar prin care se pot incalzi jachetele celor care lucreaza afara in frig sau manusile biciclistilor, articole super elastice pentru imbracaminte functionala pentru sportivi.

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW

Nu rata intalnirea cu liderii industriei textile si vino intre 13 si 15 septembrie la Romexpo-Bucuresti!

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
Contacteaza echipa pentru o oferta completa:
Anne Istrate
Director Proiect
0722.649.945
anne.istrate@euroexpo.ro
Teodora Musat
Organizator
0729.158.805
teodora.musat@euroexpo.ro

Parteneri TEXTILE TECHNOLOGY SHOW

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.