Expozitie de tehnologie pentru industria textila din Europa de Sud-Est
Nu vizualizati acest newsletter? Apasati aici!.
TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
TEXTILE TECHNOLOGY SHOW

Pentru producatorul in sistem lohn, cele mai importante costuri sunt cele cu forta de munca si cele materiale, ca si costuri directe. La TEXTILE TECHNOLOGY SHOW, dezvoltatorul si furnizorul de solutii software integrate pentru industria confectiilor DataS ofera doua instrumente de management al performantei executiei:
  • GPD (General Production Data) - solicita, colecteaza, pastreaza si prelucreaza toate datele necesare pentru a furniza indicatorii de performanta si metricile relevante pentru intregul proces de fabricatie, atat din punct de vedere general, cat si detaliat.
  • timeSSDĀ® - o analiza de referinta a costului timpului. Furnizeaza timpul de executie pentru orice metoda de lucru si pentru toate modelele, prin utilizarea timpilor standard ai manuirilor din baza de date a timpilor, timpii fiind parte a softului. Pentru a permite accesibilitatea ridicata, timeSSDĀ® este singurul soft din domeniul sau care utilizeaza licentierea pe baza principiului “plata conform utilizarii”.
TEXTILE TECHNOLOGY SHOW

DataS este un lider regional in crestere pe piata globala a solutiilor software dedicate sectorului de imbracaminte.


Vino la Textile Technology Show sa vezi cum poti sa-ti eficientizezi productia de confectii astfel incat sa respecti termenele contractuale!

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
Contacteaza echipa pentru o oferta completa:
Anne Istrate
Director Proiect
0722.649.945
anne.istrate@euroexpo.ro
Teodora Musat
Organizator
0729.158.805
teodora.musat@euroexpo.ro

Parteneri TEXTILE TECHNOLOGY SHOW

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.