Expozitie de tehnologie pentru industria textila din Europa de Sud-Est
Nu vizualizati acest newsletter? Apasati aici!.
TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
Landau Impex, furnizor de echipamente si servicii pentru industria de confectii, saltele si tapiterie, vine la prima editie a TEXTILE TECHNOLOGY SHOW cu unele dintre cele mai inovatoare masini de brodat si plottere cu design inovator, pentru salile de croit.

Masina de brodat ZSK Racer 6, echipata cu cel mai mic brat tubular din industria masinilor de brodat, permite o accesibilitate foarte buna in zone delicate. Proiectate si produse in Germania, masinile de brodat din seria Racer pot fi folosite pentru broderii plane (in bordura), pe sepci sau tubular (pe produse gata confectionate). Trecerea de la un mod de functionare la altul este rapida si usoara. Optional, se pot monta dispozitive de gaurire, de aplicat snur, de aplicat paiete (3-19 mm) sau de taiere cu aer cald.
TEXTILE TECHNOLOGY SHOW

Alte caracteristici:
 • iluminare cu LED (contribuie la reducerea consumului de energie, facilitarea infilarii, o mai buna apreciere a calitatii broderiei);
 • placi electronice de noua generatie, MCP 35;
 • cel mai ingust brat tubular din industrie, care lucreaza cu mosorel mare.

 • Masina de brodat Racer 2WL, cu brat liber, 2 capete si 12 ace pe fiecare cap - pentru executarea broderiilor tip bordura si broderie standard in gherghef singular, rotund sau oval. Bratul liber permite “imbracarea” cu un produs gata confectionat (tricou, maneca, sacosa textila, altele) si brodarea direct pe acest produs, in modul de lucru tubular.
  TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
  Alte caracteristici:
 • taietor automat de fir;
 • senzor electronic al firului de la ac si de la suveica;
 • piciorus de presare cu inaltime reglabila;
 • urmarirea conturului cu acul in pozitia de jos;
 • moduri de lucru diferite in functie de aplicatii si accesoriile existente (in bordura, in gherghef, tubular, pe sepci).

 • Masina de brodat plana SGVA 0109-825/1000 are 1 cap combi (broderie standard, broderie tip W, broderie tip K) si poate efectua broderii speciale tip bordura sau in gherghef singular, rotund sau oval. Cu modelul SGVA pot fi realizate broderii standard, cu 9 ace/culori, broderii tip W pentru aplicatie banda/snur, broderie zig-zag/rasucita, cu 1 ac, broderii tip K pentru cusatura tip lant si tip chenile cu 6 culori.
  TEXTILE TECHNOLOGY SHOW Masina de brodat este echipata cu panou de comanda software si programare electronica prin computer tip MSCF, compus din panou T8-2, display 8,4” TFT LED LCD. Viteza de lucru variaza in functie de calitatea atei (intre max. 600 si 700 imp/min). Camp de lucru: 825 x 1000 mm – modele combinate, 825 x 1000 mm – in bordura.

  Plotter vertical cu jet de cerneală MP 1804
  Plotter vertical de format mare, cu jet de cerneala, pentru desenarea incadrarilor si a sabloanelor, la scara 1:1 sau micsorat cu o viteza de desenare de 150 mp/ora.
  TEXTILE TECHNOLOGY SHOW Plotterul Gerber MP incorporeaza un design inovator care ofera performanta la un cost de operare scazut, iar trecerea de la o sarcina la alta se face imediat, indiferent de hartia folosita, prin integrarea unui taietor special de hartie. De asemenea, este prevazut cu o statie de curatare si parcare – accesoriu care reduce uscarea cernelii atunci cand plotterul nu este folosit o perioada mai lunga de timp, oferind astfel calitate buna de la prima imprimare.

  Vino la Romexpo-Bucuresti intre 13 si 15 septembrie, la primul show tehnologic dedicat industriei textile, dupa o absenta de 10 ani in Romania!

  TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
  Contacteaza echipa pentru o oferta completa:
  Anne Istrate
  Director Proiect
  0722.649.945
  anne.istrate@euroexpo.ro
  Teodora Musat
  Organizator
  0729.158.805
  teodora.musat@euroexpo.ro

  Parteneri TEXTILE TECHNOLOGY SHOW

  Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

  Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.