Expozitie de tehnologie pentru industria textila din Europa de Sud-Est
Nu vizualizati acest newsletter? Apasati aici!.
TEXTILE TECHNOLOGY SHOW

Imprimante digitale pentru textile,
marca Brother

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
Mozaik Consulting Mozaik Consulting va prezenta la standul propriu din cadrul expozitiei TEXTILE TECHNOLOGY SHOW toata gama de imprimante pentru textile fabricate de producatorul japonez Brother.

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
Cel mai nou model de imprimanta GTX, lansat la sfarsitul anului 2017, s-a dovedit a fi cel mai rapid de pana acum dintre modelele Brother, avand o calitate superioara a imprimarii. Inca din anul 2005 Brother a fost renumit pentru echipamentele de print digital direct pe textil concepute si construite pentru a optimiza in totalitate procesul de lucru. Componentele hardware, software si capetele de imprimare sunt de conceptie si productie proprie. Combinate cu cernelurile special dezvoltate, acestea confera utilizatorilor avantaje extraordinare pentru a dezvolta segmentul de personalizari textile.

Imprimantele GTX pot fi utilizate cu diferite tipuri de platane interschimbabile, realizate pentru diferite marimi de imbracaminte, maneci, buzunare, sepci, pantofi sau diferite materiale promotionale.

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
De asemenea, va fi expus si GT3, un alt model de succes marca Brother. Cei care vor vizita standul Mozaik Consulting vor avea prilejul sa vada LIVE cum functioneaza intreg procesul de personalizare a textilelor prin imprimare digitala, inclusiv procedeele auxiliare automatizate. Va fi prezentat sistemul ajutator de pozitionare design pe tricou cu camera de luat vederi si cu sistem de proiectie. Ambele modele de imprimante au posibilitatea de a printa cu cerneala alba, necesara in cazul imprimarii pe materiale de culoare inchisa.

Compania Brother este lider mondial in industria de imprimare digitala a textilelor cu cerneala Innobella de la Brother, avand certificarea Oeko-Tex® Standard 100, Class I, ceea ce permite utilizarea pe imbracaminte.


Vino la Romexpo-Bucuresti intre 13 si 15 septembrie, la primul show tehnologic dedicat industriei textile, dupa o absenta de 10 ani in Romania!

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
Contacteaza echipa pentru o oferta completa:
Anne Istrate
Director Proiect
0722.649.945
anne.istrate@euroexpo.ro
Teodora Musat
Organizator
0729.158.805
teodora.musat@euroexpo.ro

Parteneri TEXTILE TECHNOLOGY SHOW

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.