Expozitie de tehnologie pentru industria textila din Europa de Sud-Est
Nu vizualizati acest newsletter? Apasati aici!.
TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
La prima expozitie de tehnologie pentru industria textila din Europa de Sud-Est organizata in Romania vei gasi cele mai inovatoare tehnologii pentru sectorul confectiilor.

Together Best Pro Together Best Pro, aflat printre expozantii Textile Technology Show, prezinta solutii complete software si tehnologii pentru companiile din industriile de confectii care doresc sa isi dezvolte produsele sau sa isi optimizeze procesele pentru a deveni mai competitivi si mai productivi.

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
In contextul in care piata extrem de competitiva determina firmele sa adopte cu mare viteza noile tehnologii digital factory pentru a trece cu succes la Industry 4.0, Together Best Pro vine cu solutii Smart Factoring.


Esti curios sa afli mai mult?

Vino la Textile Technology Show intre 13 si 15 septembrie, la Romexpo-Bucuresti (pavilionul A)!

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
Contacteaza echipa pentru o oferta completa:
Anne Istrate
Director Proiect
0722.649.945
anne.istrate@euroexpo.ro
Teodora Musat
Organizator
0729.158.805
teodora.musat@euroexpo.ro

Parteneri TEXTILE TECHNOLOGY SHOW

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.