Expozitie de tehnologie pentru industria textila din Europa de Sud-Est
Nu vizualizati acest newsletter? Apasati aici!.
TEXTILE TECHNOLOGY SHOW

Solutii pentru cresterea performantei operatorilor din industria textila, doar la Textile Technology Show

Vino intre 13 si 15 septembrie la Textile Technology Show, expozitia de tehnologie pentru industria textila din Europa de Sud-Est, sa vezi cele mai noi solutii pentru cresterea performantei operatorilor din industria de profil.

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW

Solutia BlueCherry Shop Floor Control (SFC) oferita de CGS Europe, cunoscuta in intreaga lume sub denumirea de Leadtec, automatizeaza in timp real colectarea si raportarea activitatilor de productie, ceea ce confera managerilor o imagine cuprinzatoare a activitatii fabricii, permitand luarea de decizii mai bine informate privind activitati si probleme legate de urmarirea comenzilor, echilibrarea liniilor de productie, absenteismul si productivitatea individuala redusa. De aici rezulta o crestere de pana la 200% a performantei operatorilor.

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
TEXTILE TECHNOLOGY SHOW


Vino la Textile Technology Show intre 13 si 15 septembrie, la Romexpo-Bucuresti (pavilionul A)!

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
Contacteaza echipa pentru o oferta completa:
Anne Istrate
Director Proiect
0722.649.945
anne.istrate@euroexpo.ro
Teodora Musat
Organizator
0729.158.805
teodora.musat@euroexpo.ro

Parteneri TEXTILE TECHNOLOGY SHOW

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.