Expozitie de tehnologie pentru industria textila din Europa de Sud-Est
Nu vizualizati acest newsletter? Apasati aici!.
TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
TEXTILE TECHNOLOGY SHOW Matic Cronos Ultimate reprezinta solutia cea mai flexibila pentru confectionarea textilelor, in vederea productiei de steaguri, afisaje, bannere, corturi si draperii.

Usor de utilizat si rapid, sistemul de cusut Cronos permite utilizatorilor sa realizeze cusaturi de inalta calitate pentru PVC/ cheder silicon, Velcro, tivuri si intarituri.

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
Reduceti timpul de productie si cresteti productivitatea! Cronos necesita un spatiu de doar 4mp, fapt care va permite sa optimizati zona de lucru.

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW Grup Transilvae va invita la standul lor de la Textile Technology Show, unde pregatesc doar pentru voi demonstratii LIVE impreuna cu invitatii lor speciali, producatori specializati in domeniul textilelor. Aduc in premiera pentru Romania o masa de cusut automatizat Matic Cronos Ultimate si multe alte solutii de imprimare digitala si finisare.

Stand Grup Transilvae: Pavilion Central, Stand 32


Vino la Textile Technology Show intre 13 si 15 septembrie, la Romexpo-Bucuresti (pavilionul A)!

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
Contacteaza echipa pentru o oferta completa:
Anne Istrate
Director Proiect
0722.649.945
anne.istrate@euroexpo.ro
Teodora Musat
Organizator
0729.158.805
teodora.musat@euroexpo.ro

Parteneri TEXTILE TECHNOLOGY SHOW

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.