Expozitie de tehnologie pentru industria textila din Europa de Sud-Est
Nu vizualizati acest newsletter? Apasati aici!.
TEXTILE TECHNOLOGY SHOW

ROLAND BIEMANS, guru al printului digital pe textile, da trendul la Textile Trends Conference.
Rezerva-ti loc in sala!

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW


Te invitam pe 13 septembrie, incepand cu ora 11:00, la Textile Trends Conference – Made to measure, sa-l intalnesti pe ROLAND BIEMANS, consultant LMNS Olanda, invitat special pentru acest eveniment.

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
Considerat un adevarat guru al printului digital pe textile, Biemans va vorbi despre noile tendinte in imprimarea si personalizarea textilelor.

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW Specializat in marketing direct, design industrial, imprimare, semnalistica si publicitate, Roland Biemans este licentiat in design grafic digital si design tehnic electronic. Olandez de origine, Biemans a avut un rol-cheie in implementarea si adaptarea noilor tehnologii si solutii practice inovatoare in companii, ca si consultant LMNS. In 2013 a devenit membru in CA al Asociatiei Europene a Producatorilor Specializati in Imprimare, ocupandu-se in special de sectorul printurilor pe textile si de implementarea in cadrul companiilor a noilor tehnologii si solutii inovatoare. Biemans a condus departamentul de marketing si comunicare al Hollanders Printing Systems din Eindhoven, dupa care a fost marketing director la Kiian Digital, parte din grupul Kiian (pana in 2014).

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW

Vino la Romexpo, in sala Cupola, la Textile Trends Conference, evenimentul care deschide maratonul de dezbateri din cadrul Textile Technology Show, expozitia de tehnologie pentru industria textila din Europa de Sud-Est!


TEXTILE TECHNOLOGY SHOW TEXTILE TECHNOLOGY SHOW


Contacteaza echipa pentru o oferta completa:
Anne Istrate
Director Proiect
0722.649.945
anne.istrate@euroexpo.ro
Teodora Musat
Organizator
0729.158.805
teodora.musat@euroexpo.ro

Parteneri TEXTILE TECHNOLOGY SHOW

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.