Expozitie de tehnologie pentru industria textila din Europa de Sud-Est
Nu vizualizati acest newsletter? Apasati aici!.
TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
Cel mai mare depozit de echipamente de ultima generatie pentru industria textila din Romania, Good Style, urca pe scena inovatiei, a tendintelor si oportunitatilor industriei textile care vor fi prezentate la primul targ regional dedicat acestui domeniu, Textile Technology Show. Gama de produse cuprinde masini de cusut, brodat, sisteme de croi si calcat, automate de coasere, capsatoare – compania fiind capabila, practic, sa livreze o fabrica intreaga la cheie. Toate produsele companiei provin de la producatori de renume: Ricoma, Jack, Brother, Siruba, Japsew, Global, Juki, Pfaff, Durkopp, Rotondi etc.

Vino la Textile Technology Show intre 13 si 15 septembrie, unde ai ocazia sa testezi masina care te intereseaza, in timp ce tehnicienii calificati la cursuri internationale iti vor raspunde la intrebari si solicitari.

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW

Fondata in 2006, Good Style detine un stoc impresionant de utilaje noi sau reconditionate, capabile sa efectueze toate operatiunile care pot aparea in procesul tehnologic de realizare a produsului finit. In plus, pot fi aduse la comanda utilaje specializate sau deosebite, care sa satisfaca nevoile clientilor.


Vino la primul targ dedicat industriei textile dupa o absenta de 10 ani! Ne gasesti la Romexpo-Bucuresti, pavilionul A.

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
Contacteaza echipa pentru o oferta completa:
Anne Istrate
Director Proiect
0722.649.945
anne.istrate@euroexpo.ro
Teodora Musat
Organizator
0729.158.805
teodora.musat@euroexpo.ro

Parteneri TEXTILE TECHNOLOGY SHOW

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.