Expozitie de tehnologie pentru industria textila din Europa de Sud-Est
Nu vizualizati acest newsletter? Apasati aici!.
TEXTILE TECHNOLOGY SHOW

Accesorii si metraje pentru fabricile de imbracaminte, doar la Textile Technology Show!

Compact RB Com SRL

Compact RB Com SRL, producator de consumabile si accesorii pentru fabricile de imbracaminte, vine la Textile Technology Show - prima expozitie dedicata industriei de textile dupa o absenta in Romania de mai bine de 10 ani, cu o gama larga de produse:

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
Timp de 3 zile, pavilionul central din Romexpo-Bucuresti va fi locul de intalnire al jucatorilor din industria textila sud-est europeana, unde vor avea loc demonstratii LIVE ale unora dintre cele mai noi masini de cusut, tesut si brodat, echipamente de imprimare digitala pe textile, masini pentru productia de textile si imbracaminte, parteneriate internationale, tehnologii inovatoare cu spectru larg de utilizare, inovatii in design, furnizori de materii prime, solutii si servicii pentru industria textila din regiune.


Vino si tu la Romexpo-Bucuresti de joi - 13 septembrie, pana sambata – 15 septembrie, la TEXTILE TECHNOLOGY SHOW!

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
Contacteaza echipa pentru o oferta completa:
Anne Istrate
Director Proiect
0722.649.945
anne.istrate@euroexpo.ro
Teodora Musat
Organizator
0729.158.805
teodora.musat@euroexpo.ro

Parteneri TEXTILE TECHNOLOGY SHOW

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.