Expozitie de tehnologie pentru industria textila din Europa de Sud-Est
Nu vizualizati acest newsletter? Apasati aici!.
TEXTILE TECHNOLOGY SHOW

LASA-TE SURPRINS DE EVOLUTIA TEHNOLOGICA.
Vino sa o vezi pe MONNA LISA®!

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
Noul model de imprimare prin sublimare Epson SureColor SC-F9300 de 162.5 cm (64 inchi) reprezinta o evolutie a tehnologiei imprimarii de mare incredere de la Epson care ofera o calitate imbunatatita, cu o si mai mare productivitate si fiabilitate.

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
Vino in standul DACORA PRINT de la Textile Technology Show, expozitia de tehnologie pentru industria textila din Europa de Sud-est, sa vezi noile modele de imprimante pe textile de la Epson: Epson SureColor SC-F9300 si Epson SureColor SC-F2100 (un pachet DTG complet pentru conceperea si imprimarea de inalta calitate si la viteza de productie mare a bluzelor, tricourilor polo, gentilor si a altor articole din material textil).

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW Tot acolo vei gasi si presa termica Transmatic 7360 SPORT, conceputa special pentru imprimarea digitala pe bucati taiate si printuri imprimate (aceasta presa termica este indicata in special pentru imprimarea echipamentelor de sport).

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW Lasa-te surprins de Monna Lisa®, prima imprimanta digitala pentru textile cu tehnologie de printare piezoelectrica inkjet de la Epson, recunoscuta in industrie drept cea mai buna imprimanta digitala pentru textile din lume. Monna Lisa este rodul unei colaborari de peste 15 ani intre Epson, Robustelli si For.Tex in sectorul imprimarii digitale pe textile


Inregistreaza-te si vino la Romexpo intre 13 si 15 septembrie!

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
Contacteaza echipa pentru o oferta completa:
Anne Istrate
Director Proiect
0722.649.945
anne.istrate@euroexpo.ro
Teodora Musat
Organizator
0729.158.805
teodora.musat@euroexpo.ro

Parteneri TEXTILE TECHNOLOGY SHOW

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.