Expozitie de tehnologie pentru industria textila din Europa de Sud-Est
Nu vizualizati acest newsletter? Apasati aici!.
TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
TEXTILE TECHNOLOGY SHOW, prima editie a expozitiei de tehnologie pentru industria textila din Europa de Sud-Est, contine toate piesele si tusele care il definesc drept cel mai asteptat eveniment al anului. Iata cum arata tabloul complet:
TEXTILE TECHNOLOGY SHOW SHOW TEHNOLOGIC LIVE. Cele mai inovatoare echipamente pentru industria textila vor fi in functiune pe toata perioada expozitiei: masini de cusut, tesut, brodat si surfilat casnice si industriale, echipamente de imprimare digitala pe textile, masini pentru productia de textile si imbracaminte.
TEXTILE TECHNOLOGY SHOW PESTE 100 DE BRANDURI dintre cele mai relevante pentru industria textila vor fi reprezentate la expozitie, printre care Brother, Juki, Pfaff, Dürkopp Addler, Kufner, Pegasus, Siser, YKK, Tajima, Mimaki, Canon, HP, Barudan, Gütermann.

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
TEXTILE TECHNOLOGY SHOW EXCLUSIVITATE. Prima editie a expozitiei se bucura de prezenta, in exclusivitate, a CARLIN CREATIVE TREND BUREAU, care vine direct de la Paris sa prezinte tendintele 2019-2020 in moda.
TEXTILE TECHNOLOGY SHOW SPEAKERI DE TOP. ROLAND BIEMANS, guru al printului digital pe textile, prezinta la Textile Trends Conference – Made to measure noile tendinte in imprimarea si personalizarea textilelor.
TEXTILE TECHNOLOGY SHOW FASHION CONNECT. Organizata de revista “Dialog Textil”, conferinta anului in industria textila, va aborda teme esentiale ale industriei de profil, precum problema resursei umane, pregatirea fortei de munca pentru industria digitala, automatizarea si cerintele clientilor din fast fashion.

Toata industria textila din Romania vine la Textile Technology Show.

Vino si tu!

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
Contacteaza echipa pentru o oferta completa:
Anne Istrate
Director Proiect
0722.649.945
anne.istrate@euroexpo.ro
Teodora Musat
Organizator
0729.158.805
teodora.musat@euroexpo.ro

Parteneri TEXTILE TECHNOLOGY SHOW

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.