Expozitie de tehnologie pentru industria textila din Europa de Sud-Est
Nu vizualizati acest newsletter? Apasati aici!.
TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
Intre 13 si 15 septembrie 2018, pavilionul Central din Romexpo-Bucuresti va fi locul de intalnire al celor mai importante companii din industria textila a Europei de Sud-Est, in cadrul Textile Technology Show.

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
Algernon a confirmat participarea!
Din dorinta de a fi foarte aproape de public, compania Algernon vine cu noutati privind modul in care orice articol si accesoriu vestimentar poate fi transformat in ceva unic, cu un look fresh, personalizat si foarte dichisit.

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
Siser, unul dintre cei mai importanti furnizori de produse pentru termotransfer la nivel mondial (cu sediul in Italia), furnizeaza produsele din portofoliu in Romania, inca din anul 1998, prin Algernon. Ambele companii au traditii asemanatoare privind calitatea, promptitudinea, dar si prin faptul ca isi indreapta mereu atentia catre clienti si catre modul in care produsele raspund nevoilor acestora.

Algernon are in vedere si designul interior. De aceea, canvas-urile pot fi un raspuns pentru o amenajare conform celor mai nonconformiste, exigente sau nestatornice dorinte. Printurile realizate pe diverse tipuri de canvas aflate in portofoliul Algernon (furnizate de firme cu renume din Elvetia sau Spania) pot da o noua viata si infatisare biroului, locuintei, a spatiului de lucru sau de primire a invitatilor, a salilor de conferinta sau camerelor de hotel.

Imaginatia este limita! Algernon va ajuta sa depasiti aceste limite prin consiliere si suport tehnic privind aceste materiale, folosirea lor si modul in care produsele din portofoliu raspund cel mai bine nevoilor celor interesati.

Algernon, partener pentru excelenta!
TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
Contacteaza echipa pentru o oferta completa:
Anne Istrate
Director Proiect
0722.649.945
anne.istrate@euroexpo.ro
Teodora Slavoiu
Organizator
0729.158.805
teodora.slavoiu@euroexpo.ro

Parteneri TEXTILE TECHNOLOGY SHOW

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.